3/13/17

Mon-J / Een kastje op wieltjes

Elke maandag weer een dosis aan inspiratie voor je interieur. Zo heb je meteen een goed begin van de week! Dus ook vandaag weer een nieuwe Mon-J. Monday en Atel-J samengevoegd!  Deze Mon-J staat in het teken van "Een kastje op wieltjes".
En met een kastje op wieltjes bedoel ik natuurlijk een trolley. Erg flexibel in gebruik. Bijvoorbeeld in hotels om je bagage mee te vervoeren, of in een (duur) restaurant. Het is vooral erg handig. Ook zie je de trolley in het interieur erg veel. Ze bestaan in alle soorten en maten. Van metaal tot hout, hoog en laag, groot en klein, en ga zo maar door. En hier ga ik jullie natuurlijk een paar mooie voorbeelden van laten zien!


1. Drank karretje
Deze manier van gebruik is geloof ik best wel populair. Zo ken ik hem in ieder geval. Een karretje waar je jouw drankjes op kan stallen. Natuurlijk zet je hier je mooiste glazen en bekers, karaffen en flessen drank. Want die moeten natuurlijk niet wegstoffen onder in een keukenkastje. Voeg hier een chic karretje en wat accessoires aan toe en je hebt een mooi plaatje. Hierboven wat maniertjes om deze trolley helemaal luxe te maken. Je kan natuurlijk ook de sfeer helemaal omgooien. Ik begrijp dat je als man niet zo'n chic trolley in je huis wilt hebben. 
2. Als berging
Zo'n trolley is natuurlijk ook helemaal perfect om spulletjes in op te bergen. Ik heb toevallig twee dezelfde gevonden, maar allebei in een hele andere situatie. In de keuken is zo'n karretjes superhandig om je mooiste kruiden potjes en plantjes, olieflessen, servies en nog een hoop meer in op te bergen. Het karretje is natuurlijk ook lekker mobiel dus perfect voor een drukke koker!
In de badkamer is hij natuurlijk ook handig. Ik zelf dacht aan een handig make-up kastje. Als je je ergens anders wilt opmaken, rol je gewoon die trolley met je mee. Daarnaast kan je het verder zo gek nog niet bedenken.3. Planten
Ook perfect voor planten natuurlijk! Vooral als je in huis nogal wisselend licht hebt en je wilt dat je plantjes genoeg zonlicht krijgen. Je rijdt ze overal naar toe. Daarnaast heb je de meeste plantjes mooi bij elkaar wat het ook een stuk makkelijker maakt qua verzorgen en geven van water. En ook niet geheel onbelangrijk, het staat super mooi!

4. Ter versiering
Een trolley hoeft natuurlijk geen praktische reden te hebben. Je kan er van alles op en onder zetten. Wat je zelf mooi vindt. 
Op de eerste afbeelding is een mooi hoekje gemaakt. Als je graag leest stapel je gewoon je favoriete tijdschriften op het karretje. Als je het goed doet, zoals op de afbeelding, staat het echt supermooi. De kunst is om het niet rommelig te maken. En hier komen we terug waar ik het vorige week over had, een rustige basis! Een paar plantjes voor wat kleur en je hebt een mooi hoekje.
Op de tweede afbeelding zie je heel letterlijk een kast op wieltjes. Als je nogal veranderlijk ben qua interieur, is dit natuurlijk een hele goeie oplossing. En zoals je ziet, staat het ook nog eens supermooi!
De derde trolley is echt een pareltje. Deze is natuurlijk heel anders dan de rest. Vooral voor decoratieve doeleinden. Verder wil ik ook even het kleur gebruik hier mentionen, erg mooi!
Als laatst eentje die minder praktisch staat. Als je hem zou weg rollen dan vallen de lijstjes er natuurlijk af! Deze staat er dus ook echt om mooi te zijn. Dat kan natuurlijk ook.

Tegenwoordig zijn de trolleys makkelijk te krijgen. De Ikea en de Karwei hebben hem sowieso. Deze zie je bij de berging trolleys. Daarnaast is het ook erg leuk om een prachtexemplaar bij een tweedehands winkel aan de haak te slaan! Anders worden ze al gauw duur.


In ieder geval heb je weer genoeg inspiratie om mee aan de slag te kunnen!

Liefs,
Jeanique

No comments:

Post a Comment

Click on the picture for a better look!