12/18/16

Nou vooruit, kerst
Als ik aan een kerst interieur denk dan denk ik aan super knus, rood, warm, goud. Een beetje standaard dus eigenlijk. Ik denk dat veel mensen dit hebben. Maar het kan natuurlijk ook gewoon anders. Je hoeft niet heel je interieur ervoor te verbouwen!
Ik heb dus weer een paar mooie plaatjes verzamelt!


Dit zou niet eens perse met kerst te maken hoeven hebben. Herfst of winter kan natuurlijk ook. En in de lente en de zomer doe je er gewoon weer wat anders in!
Dat kleine plantje heeft iets weg van een mini denneboompje. Super schattig.


Eigenlijk hoef je natuurlijk geen versiering in de bomen te hangen! Zoals hierboven kan ook heel mooi zijn. Hij staat in een mooie rieten mand met een warm nep bontje eromheen gelegd. Een paar ballen om toch nog een beetje in traditie te blijven.


Lampjes maken het ook al heel gezellig en knus. Als je echt niet van de kerst bent dan is dit ook altijd nog een optie om het toch nog even iets meer speciaal te maken.


Maak je eigen sterrenhemel zoals hierboven! Ik hou wel van dit kleurenpalet.
Eens wat anders!Erg fijn dit, voor in een saaie grauwe hal. Dit is toch een feestje om doorheen te lopen?


Je kan op verschillende manieren een kerstboom creƫren zonder kerstboom! Ik vind dit een erg leuke manier! Het neem weinig ruimte in beslag en daarnaast ziet het er erg mooi uit!


Mooie sterretjes voor het raam!

Kerstballen hoeven uiteraard niet alleen in de boom!Een kerstboom hoeft niet helemaal vol te hangen natuurlijk. Een paar balletjes en het is al goed.
Een klein stukje van een boom voor de minimalistische onder ons!

Liefs,
Jeanique

No comments:

Post a Comment

Click on the picture for a better look!