11/12/16

Herfst warmte
Het is nu wel heel koud buiten he? Maar hoe warmer je het binnen kan maken! Ik vind dat zo fijn, lekker onder de wol, kopje thee, kruik bij je voeten, goede serie aan. Ja, echt heel fijn vind ik dat.
In je interieur kan je het ook zo knus maken. Vooral accessoires kan je goed vervangen per seizoen. Wat meer kussentjes, een nieuw kleedje, herfstachtig dekbedovertrek. Hier kan je goed de sfeer mee maken! Verder kan je eigenlijk de basis hetzelfde houden en per seizoen veranderen.
Ik heb wat afbeeldingen verzamelt!


Textuur doet het erg goed. Lekkere dikke stoffen hebben een warme uitstraling, maakt dan niet eens uit of het een koude of een warme kleur heeft. Textuur doet een hoop. Denk aan kussentjes, plaids, vloerkleden, alles met stoffen eigenlijk!
Hierboven een goed voorbeeld met een herfstig tintje.


Om het knus te maken hoeft het niet perse donkerder te zijn. Licht kan ook heel fijn zijn. Met bruine tinten zorg je weer voor knusheid. Hierboven een lekker druk stofje op de stoel, maar het kan perfect in dit lichte interieur. Een wollig kussentje voor de textuur, helemaal herfst!

Warme houtkleuren doen het ook erg goed. Dit dan weer minder makkelijk per seizoen te vervangen. Maar je kan er wel heel veel mee!
Rechts onderin zie je nog een klein stukje van het wollige karpet.

Ik vind dit een erg mooi kleurenpalet. Ik ben sowieso fan van de combinatie roze en rood. Je moet dan wel de juiste tinten hebben anders vloekt het als een malle!
Hierboven is dit gewoon perfect! Daarnaast zijn deze tinten erg herfstig, wat dit een knus hoekje maakt waar ik graag zou willen liggen!


Zo'n plaid over je bed is natuurlijk ook perfect voor de herfst. Je kan hier werken met textuur of kleuren maar natuurlijk ook een combinatie!
Hierboven is weer een heel licht interieur maar door de kleuren wordt het heel knus en warm. Daarnaast bewijst dit dat geel niet perse een zomerse kleur is. Dit zie je natuurlijk ook terug in de herfstbladeren.


Een wat klassieker interieur. Fluweel is natuurlijk ook perfect. Ondanks dat de bank blauw is, geeft dit heel veel warmte. In combinatie met de donkere vloer en de gouden tinten, is dit een perfect herfst interieur.


Aan de ene kant is dit een tropisch interieur maar toch kan het ook heel goed als herfst sfeer doorgaan! Dit komt vooral door de texturen. Kijk maar waar die kat op ligt! Daarnaast geeft een kleed over het algemeen ook heel veel warmte.Eigenlijk zijn gordijnen een must als het kouder wordt. Naast dat het ook merendeels de kou buiten houd geeft het ook door de stof een warme uitstraling. Hierboven is gekozen voor een donker tintje. Dit maakt de ruimte meteen wat minder leeg. Want als je dit weg denkt dan wordt het weer heel erg kaal.

Ook hier is weer goed gebruik gemaakt van een kleedje. Met wat warme details maakt dit heel erg herfstig.
Lampjes maken het ook erg gezellig. Dit is erg fijne sfeerverlichting om het knus te maken. Verder maken de kussentjes en het kleedje het beeld af.

Liefs,
Jeanique

No comments:

Post a Comment

Click on the picture for a better look!