10/6/16

KleedjesMooie kleedjes maken het interieur wat warmer. Of als je weinig kleur hebt in je huis, een mooi kleurtje op de vloer. Ook voor de akoestiek werkt een kleedje erg goed.
Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten, vaak kan je het ook op maat laten maken! Dat is al helemaal ideaal.
Ik heb weer een aantal mooie exemplaren verzameld.


Hier is de Oosterse sfeer doorgezet op de vloer. Als je het kleed weg zou denken, dan zou je eigenlijk iets missen en is het eigenlijk ook een stuk minder Oosters. Zo zie je dat een kleed ook een bepaalde sfeer kan neerzetten, zonder dat de rest veel hoeft te doen.
Een lekker druk kleedje. Kan in dit hoekje prima aangezien het erg rustig is qua kleur. De beton gegoten vloer maakt het lekker stoer. Beetje jammer dat het hoekje zo gestileerd is. Wie gaat er in godsnaam in de woonkamer op een vloerkleed zitten om een boekje te lezen?

Hier geeft het kleed lekker veel kleur aan dit hoekje. Alle kleuren in het karpet komen ook weer terug in de meubels en spulletjes. De witte basis zorgt ervoor dat het niet te druk is. Helaas wel weer een gestileerd hoekje. Maar goed, de sfeer is perfect! Lekker wollig kleed op een warm houten vloer. Verschillende soorten materialen maken het spannend. Op dit kleedje zou ik ook wel gaan zitten om een boekje te lezen!


Dit vind ik echte de perfecte kleurstelling. De zacht roze, fluwelen bank past zo goed bij de grijzen tinten in het karpet. Door de speelsheid van het karpet wordt het wat spannender. Daarnaast valt het karpet goed op doordat hij op een donkere vloer ligt. De witte wanden zorgen voor rust.


Super snoezig voor een kinderkamer natuurlijk! Maar ik zou hem ook best wel in mijn slaapkamer neerleggen eigenlijk.
Ook zo snoezig. Of misschien nét een beetje te tuttig. Maar gecombineerd met een super modern en strak interieur kan het superleuk staan!
Alles is door het roze verbonden met elkaar! Daarnaast is de combinatie met de vloer ook heel goed. Door het strakke interieur wordt het niet te lief. Het zou mij niet eens verbazen als dit het huis van een man was! Nouja, ik moet niet overdrijven. Mannen doen niet aan kussentjes op de bank.

Liefs,
Jeanique

No comments:

Post a Comment

Click on the picture for a better look!