10/4/16

Favoriete hoekjes

Iedereen heeft wel een hoekje waar je mooiste spulletjes staan. Soms kan je het bijna een altaar noemen. Soms staat er veel en soms weinig. Voor iedereen anders. Misschien zijn er ook wel mensen die geen hoekje hebben, maar zij zijn gewoon raar.
Maar goed, ik heb weer een aantal mooie inspiratie beelden verzameld!Hier hebben ze een leuk plekje op de schouw gemaakt. Allemaal kleine verzamelspulletjes. Hou ik van. Daarnaast hebben ze de muur ook meegenomen, dit maakt er een mooi geheel van!Zo te zien is dit een nachtkastje. Ook fijn. Dan heb je al je favoriete spulletje binnen handbereik als je in bed ligt. Als er hele speciale spulletjes liggen, kan het zijn dat je je er veiliger door voelt. En dan kan je natuurlijk meteen een mooi plekje maken!
Dit is een wat rustiger hoekje. Zonder allemaal priegeltjes. Maar zo te zien wel verzamelspulletjes. Ben je bijvoorbeeld op wereldreis geweest? Dan is het leuk om hier een hoekje over te maken met allemaal spulletjes die e hebt verzamelt, zo heb je altijd een aandenken.

Ook weer een nachtkastje. Deze zijn eigenlijk het persoonlijkst. Alles ligt precies hoe jij het hebben wilt, allemaal voor de handigheid.Dit is weer een ander verhaal. Dit hoekje is alleen gemaakt voor de mooi. Heerlijk rustig. Perfect voor als je niet van die drukke plekjes houdt.

Deze plantjes staan niet op het kastje maar in het kastje! Dat kan natuurlijk ook. Volgens mij is het een oud aquarium. Super creatief! En met de plantjes erin staat het ook nog een super leuk!

Dit is weer een meer persoonlijk hoekje. Favoriete plaatjes en boeken bij elkaar. Om het af te maken wat accessoires. Zo creƫer je je eigen hoekje.

Hier ook weer je favoriete boeken bij elkaar. Een glaasje voor de nachtelijke dorst. En om het af te maken een mooi plantje.

Bij mij is op het moment mijn hele kamer mijn favoriete hoekje.

Liefs,
Jeanique

No comments:

Post a Comment

Click on the picture for a better look!