9/2/16

Hapjes en babbeltjes


Ben je een echte liefhebben van aan de tafel eten? Dan moet je ook wel wat meer aandacht schenken aan de aankleding van je eethoekje.
Ik denk dat het in elk gezin anders is qua gewoontes. Ik hoor heel vaak dat mensen gewoon op de bank eten, en waarom niet? Het is gezellig, en als je het kan is het geen probleem.
Maar er zijn ook mensen die gewoon elke dag de tafel dekken en met z'n allen aan tafel zitten, voor deze mensen heb ik inspiratie verzamelt.

De tafel in de keuken is wat wel het meest voorkomt in Nederland. Zo'n eetkamer is eigenlijk best wel uit. Daarnaast is een eettafel in de keuken veel gezelliger en meer praktisch.Dit is eigenlijk een hoekje uit een restaurant. Maar natuurlijk prima om inspiratie mee op te doen! Zo'n ronde bank is natuurlijk heel erg intiem en heel erg gezellig.
Een lekker rustig plekje zonder teveel dingetjes. De tafel staat bij het raam waardoor er lekker veel licht binnen komt in de lente en zomermaanden. Een kleedje eronder voor de warmte en het is af!
Voor de grotere gezelschappen. Het is bijna eerder een vergadertafel! Maar door de planten en accessoires is het heel huiselijk en warm gemaakt, waardoor het een fijn plekje is om te dineren.En dan natuurlijk voor de kleinere gezelschappen. Een schattig rond tafeltje is perfect als je gebrek hebt aan ruimte. Daarnaast is het ook fijn om een ontbijttafeltje in je keuken te hebben staan.Bij dit hoekje ging het mij om de lamp. Deze is natuurlijk best wel bijzonder. Industriƫle materialen gecombineerd met natuurlijke materialen.
Maar je hebt natuurlijk ook heel veel andere soorten lampen. Als je je eethoekje rustig wilt houden, is het leuk om bijvoorbeeld wel een lamp te kiezen waar je blik op valt!


Voor de kunstliefhebbers waar kunst centraal staat in je eethoekje. Verder is het hoekje heel rustig gehouden waardoor het schilderij meer opvalt!

Liefs,
Jeanique

No comments:

Post a Comment

Click on the picture for a better look!