8/15/16

WandversierselsAls je weinig ruimte hebt om je plantjes kwijt te kunnen, dan is dit natuurlijk een perfecte manier! Gewoon aan de muur, en het ziet er nog mooi uit ook!Als je ruimte hebt voor hele grote, mooie plaatjes dan moet je ze vooral ophangen!

Dit vind ik ook echt zo'n leuk idee! Het mooist is natuurlijke echte bloemen maar dat is niet echt duurzaam natuurlijk, en je moet ze zo om de 2 dagen vervangen. Dus nepbloemen voor 0,10 cent zijn ook goed.Als je vaak wilt veranderen van muurversiersels dan is een kurkwand de uitkomst. Of als je kinderen hebt die erg creatief zijn. Naast dat het super praktisch is, staat het ook nog eens mooi.


Hier een mooie wand collage als je weer veel hebt om te laten zien. Het mooist is om die helemaal tot aan de grond te doen en gewoon niets tegen die wand aan te zetten, dit maakt het gewoon af.


Nou zit zijn plantenzakken, denk ik? Maar goed, het gaat om het idee dat je eigenlijk alles kan op hangen.Macramé komt ook helemaal weer terug. Helemaal vanuit de jaren 60/70!

Kortom, genoeg manieren om iets op te hangen.

Liefs,
Jeanique

No comments:

Post a Comment

Click on the picture for a better look!