8/31/16

Opbergkastjes
Kasten kunnen in zoveel verschillende vormen, kleuren en maten! Denk aan klein, groot, hoog, laag, inbouw, open, dicht en noem zo maar op!
Kijk maar gewoon even mee naar wat ik allemaal heb verzamelt!Voor de verzamelaars onder ons. Dit kastje zit waarschijnlijk tot het nokkie vol. Het lijkt mij een stevig kastje, perfect voor als je veel spulletjes hebt.
Dit is weer iets heel anders, maar in principe gewoon een kastje. Prima om zelf te maken,  voor de creatievelingen!


Kastdeuren hoeven helemaal niet dicht te zijn! Dat bewijst deze kast maar weer. Daarnaast zijn het schuifdeuren dus erg makkelijk in gebruik.Je kan je kastje natuurlijk ook zelf een kleurtje geven. Zoals hierboven is hij in dezelfde kleur als de muur erachter. Dat geeft een heel apart effect!


Deze is ook zo apart! Zowel het materiaal als de vorm! Perfect voor in een wit interieur om de eentonigheid te breken!Dit is ook eens wat anders. Die latjes geven een soort shutter effect wat het gewoon heel erg apart maakt. Gewoon een designer meubels. Helaas weet ik niet wie de ontwerper is.

Deze is voor de muziek liefhebbers. Je platen op dezelfde plek opbergen als je platenspeler. Super handig. En het staat ook nog eens super duper cool.

Zo'n mooie wand wil je natuurlijk niet verbergen. Dan is deze kast perfect. Zo kan je alsnog je mooie spulletjes kwijt zonder dat het te druk wordt of je je wand bedekt.
Ben je een echte zuipschuit (maar geen alcoholist natuurlijk) dan is het toch handig om gewoon een kastje met alle drank en glazen bij elkaar te hebben? En het staat ook nog eens super leuk!

Liefs,
Jeanique

No comments:

Post a Comment

Click on the picture for a better look!