8/19/16

Lekker Baderen


Ik vind dat de badkamer heel ontspannend en een plekje moet zijn waar iemand zich terug kan trekken. Dit betekend voor mij zo min mogelijk spulletjes in het zicht, dus lekker veel opbergen! Maar de mooie dingetjes zoals plantjes, je mooie zeeppompje en andere tierlantijntjes die gezien mogen worden, kan je wel gewoon in het zicht zetten!
Hieronder een paar mooie inspiratiebeelden.


Je ziet niet vaak dat er een groot raam in de badkamer zit. Maar het kan in principe prima natuurlijk! Zoals hierboven hebben ze gewoon een mooie zonwering ervoor geplaatst. Zo hou je toch je privacy en komt er lekker veel licht binnen!
Daarnaast staat er een erg stoer bad in! Van beton weliswaar, zie je ook niet vaak! Om het niet te koel te maken hebben ze goed gebruik gemaakt van goede accessoires en mooie tegeltjes.
Alles wit in de badkamer kan natuurlijk ook heel goed! Maak dan wel gebruik van verschillende vormen waardoor het niet saai wordt. Hierboven is een rond bad gebruikt en de tegeltjes op de grond zijn in visgraat gelegd. Daarnaast heb je ook het grote vierkanten raam. Ook kan je heel goed met verschillende structuren en printjes werken. Je kan ook in plaats van bijvoorbeeld roestvrij staal, kiezen voor gouden accenten! Ik ben zelf een groot fan van goud, dus dat zit wel snor bij mij. 
Daarnaast is hier een aparte tegelvorm gebruikt, niet van die saaie vierkante tegeltjes. En om het af te maken een leuk printje op de vloer!Wie zegt dat roze echt een meisjes kleur is? Het kan prima in de badkamer! En met wat koperen accenten (wat overigens perfect is bij roze) maak je het een stuk stoerder! Ook past licht eikenhout heel goed bij dit geheel.


Deze badkamer is wat spannender qua kleuren en patronen. Er is zowel op de wanden als op de vloer gekozen voor een druk printje. Maar ik moet eerlijk zeggen dat het mij totaal niet stoort! Daarom zeg ik vaak dat je gewoon dingen moet proberen en een risico moet nemen! Vaak pakt het gewoon heel goed uit. 
Daarnaast maakt het schilderijtje heel beeld helemaal af, samen met de gouden accenten.

Dit is weer eens een andere douchecabine. Lekker veel ruimte! En het past goed in het sfeertje van de zwarte lijnen, kijk maar naar de zwarte voegen van de tegeltjes!
Ook hier weer de gouden accenten die het plaatje afmaken.


Voor de echte plantenliefhebber zoals ik! Dit is natuurlijk een perfect hoekje. Gecombineerd met het koele van de lichtkleurige tegeltjes en de warmte van het hout en de plantjes, maakt het dit beeld helemaal af.


Dit vind ik echt een perfect plaatje. Alles verbonden met elkaar. De koelte en de warmte is aanwezig. Het grote raam waardoor er veel licht binnen komt. En om het af te maken de accessoires.

Liefs,
Jeanique

No comments:

Post a Comment

Click on the picture for a better look!