8/7/16

Houterige kamers
Hout kan je bij veel meer dingen gebruiken dan alleen maar meubels in je interieur! Denk aan wanden, keukens en plafonds. Hout heeft van zichzelf natuurlijk een mooie structuur dus saai wordt het niet in ieder geval en het is ook nooit hetzelfde per m2.
Hieronder heb ik weer wat inspiratiebeelden verzameld om op goede idee├źn te komen!

Dit blok is waarschijnlijk helemaal op maat gemaakt voor deze ruimte. Het is onderin een keuken en bovenin een kast. Daarnaast is de combinatie met het wit echt perfect. Zo wordt het blok een eye-catcher. 


Dit is een leuke manier van een scheiding in je kamer maken. Een muur maken is vaak wat aan de dure kant, en een groot stuk hout is dat zeker goedkoper. Hier hebben ze ook een leuke en creatieve manier van decoreren gevonden. Er zitten allemaal gaten in de muur waar je stokjes doorheen kan doen waarmee je iets kan ophangen. Je kan er ook zoals je hierboven ziet, een plank op twee van die stokjes leggen en daar wat op zetten. Super leuk gevonden!
Je keuken kan je ook helemaal op maat laten maken. Als je een lastige ruimte hebt waar standaard keukens erg lastig zijn, dan is dit een goed idee. Daarnaast kan je het zelf helemaal indelen hoe je het wilt hebben. Hierboven is gekozen om de borden en glazen niet in dichte kastjes te zetten maar om ze lekker te showen. En dat mag ook wel!


Een kastenwand op maat is natuurlijk ook perfect. Als je een kleine kamer hebt waar je het gewoon rustig wilt houden met niet teveel kastjes en zo, dan is dit t helemaal! Hierboven is ook een bureau verwerkt. Deze kan je dan ook weer inklappen waardoor hij niet in de weg staat!
Dit is een leuk idee voor als je je kamer te saai vind. Gewoon versiering met hout. En je licht het bed uit, waar het in de slaapkamer in principe wel een beetje om gaat.


Als je denkt aan houten balken op het plafond dan denk je vaak aan van die oude huizen met om de meter een houten balk voor de stevigheid. Maar hierboven hebben ze er een twist aan gegeven. Het geeft een lekker speel en creatief effect. Daarnaast wordt het niet saai door dat de rest vooral wit is. Als je een wand hebt waar je niks aan vast mag maken dan is dit perfect. Daarnaast staat het ook nog eens super leuk! Gewoon een paar pallets aan elkaar bevestigen en je bent klaar! Je kan daar een paar leuke schilderijtjes hangen en het is gezellig.
Je spijkertje een groot stuk hout tegen de muur, je zet je bed er tegenaan en je maakt er een plankje op. Meer is het niet, en het heeft echt een super leuk effect! Daarnaast heeft het hout ook heel veel structuur waardoor het niet saai wordt! Want saai willen we niet.

Liefs,
Jeanique

No comments:

Post a Comment

Click on the picture for a better look!