8/9/16

Accessoires

Als je heel veel plantjes hebt dan is het misschien een leuk idee om daar ook extra aandacht aan te geven. Zet ze op een speciaal kastje. Zo geef je ze een speciaal plekje en creƫer je een gezellig hoekje. Zijn je plantjes blij en jij blij, dubbel winst.
Hierbij eigenlijk hetzelfde verhaal als hierboven. Hier is dan weer een ander sfeer neergezet. Zo zie je maar dan je de sfeer zelf in de hand hebt!


Dit is meer een hoekje dat is gemaakt voor een mooie foto.Maar er wordt wel gebruik gemaakt van mooie accessoires. Ook weer een speciaal kastje voor je plantjes. Deze lijkt eigenlijk meer op zo'n radiator, maar dan van hout. Verder is hier een leuk sfeertje neergezet.

Keukenaccessoires zijn ook erg belangrijk! Vaak koop je gewoon wat spulletjes die echt nodig zijn en kijk je niet naar hoe het er nou uit zit. Maar je hebt eigenlijk echt hele mooie spulletjes tegenwoordig! van pollepels tot pannen en kaasschaven.Zelfs een spiegel is er met veel mogelijkheden! Deze is wat ouder gemaakt waardoor er mooie kleurtjes zichtbaar worden! Super mooi.Leuke standaardjes voor je kaarsen, in plaats van zo'n normale kandelaar.


Super leuk hoekje! Wel echt een mannen hoekje. Maar zo'n vintage ventilator vind ik wel echt super vet. En als je veel horloges hebt die je wilt showen is dit ook echt een hele gave manier!
Dit is een leuk "doe het zelf" ideetje! Grappig dat je die wortels zie in het water!

Liefs,
Jeanique

No comments:

Post a Comment

Click on the picture for a better look!