7/12/16

Showoffs


Je kan spullen in de kast gooien en de deuren dicht doen maar je kan ook showen met je spullen in de kast! Hier allemaal mooie voorbeelden. Daarnaast zijn de kasten ook erg mooi om te zien. Ook niet geheel onbelangrijk.


Je keukenkastjes mag je natuurlijk ook flink showen! Lekker speels en modern. Zet er je mooiste servies, mokken, kookboeken, plantjes en kruiden in. Lekker showen die boel.


Dit is ook een hele mooie. Bij deze moet je wel durven. Hier prop je natuurlijk niet de hele inhoud van je kledingkast in. Hier hang je mooie kleren die best wel geshowd mogen worden. Plek voor mooie schoenen is er ook!Heb je super veel platen boven op zolder liggen, vergaan van het stof? Platen zijn tegenwoordig weer helemaal hip dus koop er gewoon een aparte kast voor en show ze! Ik vind zelf dat de covers vaak best wel kunstzinnig zijn. Je krijgt gewoon een super mooie kunstzinnige kast!Ooit gedacht om je boeken andersom neer te zetten? Nou ik niet en ik vind het echt super mooi! Als je gaat voor rustig, maar je hebt toch super veel boeken dan is dit de manier!Zo'n hele dichte kastenwand is ook maar saai. Laat er een op maat maken en beslis zelf waar je een opening plaatst. Zo zijn alle spullen die niet gezien mogen worden verstopt en kan je de spullen waar je trots op bent lekker showen!

Een lekker fel kleurtje is natuurlijk ook een optie! Je trekt zo meteen de aandacht. Daarnaast is dit ook erg leuke uitvoering. Twee dichte kasten aan de buitenkast en glazen deuren aan de binnenkant. Erg mooi!


Je kan ook eens langsgaan bij de tweedehands winkel! Zo'n letterbakken kast is superhandig voor kleine spulletjes. En omdat het een lage kast is, kan je bovenop weer mooie spulletjes showen!

Ook weer een oud modeltje. Hier is een plantenkastje van gemaakt, helemaal in het teken van planten dus. Ook iets wat weer helemaal hip is trouwens, gedroogde plantjes in een lijstje.


Als je echt alleen maar mooi servies hebt dan kan je zo'n grote glazen kast in je keuken nemen. Deze verbergt echt gewoon helemaal niks! Gewoon lekker alles showen.

Liefs,
Jeanique

No comments:

Post a Comment

Click on the picture for a better look!