7/22/16

Muurlijstjes

Er zijn zoveel verschillende manieren om je lijstjes op te hangen aan de muur. Daarom vandaag een hoop ideeën waarop dit kan. De invulling ervan is natuurlijk persoonlijk.Zoiets als dit zie je niet vaak. Vaak zit er een beetje ruimte tussen maar door ze lijstjes tegen elkaar te plaatsen wordt het een geheel. Zoals hierboven passen de beelden heel goed bij elkaar dus dan kan het perfect. Het blijft heel rustig. Het is dan weer wel erg lastig om het op te hangen maar hier zijn allemaal maniertjes voor. Ik zal ze binnenkort eens opzoeken, en anders is Pinterest altijd wel handig!
Op deze manier maak je er een vlak van. Ook deze is best wel lastig met ophangen, want om het mooi te krijgen moet het wel precies in dezelfde lijnen nodig. Daarnaast passen ook de beelden weer erg goed bij elkaar waardoor het een geheel wordt.
Dit is ook weer een andere manier van ophangen. Wat meer nonchalant maar toch ook weer recht. Het is ook erg leuk om het een thema te geven, hierbij dus gedroogde plantjes (wat overigens helemaal in is). Door verschillende vormen eraan toe te voegen (zoals bordjes en dingetjes zonder lijstje) maak je er een soort collage van.

Lekker schots en scheef is natuurlijk ook een manier. Je moet er wel tegen kunnen, ik zou telkens proberen de lijstjes weer recht te hangen. Maar het heeft ook wel iets. Als je de rest allemaal heel rustig houd dan kan het prima.


Bij deze lijkt er eigenlijk niet echt over nagedacht te zijn. Maar het lijkt wel alsof het zo hoort, het stoort niet in ieder geval. Daarnaast is het interieur ook heel rustig.Dit is natuurlijk perfect als je een hoog plafond hebt. Zo benut je de ruimte goed. Verder is er gekozen voor veel kleur in de afbeeldingen maar in de rest van het interieur is het heel rustig qua kleuren.


Vaak zie je bij mensen thuis dat ze lijstjes in het trappenhuis hangen. De manier waarop ze het hierboven hebben gedaan is natuurlijk erg leuk. Je kan er ook voor kiezen om je familie stamboom op te hangen, van oud naar jong of andersom. Super leuk idee. Het gebruik van gouden en zwarte lijstjes vind ik ook erg mooi.
Je kan natuurlijk ook gewoon helemaal je muur vol gooien. Dit heeft dan ook weer een leuk effect. Wat rommelig misschien, dus je moet er wel echt van houden. Zorg er dan wel voor dat de afbeeldingen niet té druk zijn.
Deze muur staat duidelijk voor ontspanning. Allemaal mooie uitzichten ingelijst. Om het niet saai te maken kan je spelen met de kleuren van de lijsten en het ophangen ervan. In dit interieur hebben ze ervoor gekozen dat het karpet eruit moet springen.

Je kan natuurlijk ook spelen met de achtergrond waar de lijstjes komen te hangen. Zo springen ze er natuurlijk echt uit! Ze hebben hier trouwens niet gekozen om de lijstjes op te hangen maar om ze op planken te zetten. Zo staan ze allemaal heel recht en kan je tussendoor ook nog andere voorwerpen kwijt! Er leuk!

Liefs,
Jeanique

No comments:

Post a Comment

Click on the picture for a better look!