7/6/16

Bijspulletjes


Accessoires maken het interieur af. Vaak zijn het spullen die je totaal niet nodig hebt en dus totaal niet praktisch zijn. Maar het maakt je interieur gewoon net even wat meer eigen!Een spiegel is dan wel weer praktisch. Maar neem er een die niet zo standaard rechthoekig is, maar zo een als hierboven! Het geeft wat speelsheid aan je interieur. Ook al is een spiegel wel iets wat in je interieur móet, het hoeft het geen simpel ding te zijn.


Het is een soort planten kleding hé? Gewoon iets om je planten nét iets mooier uit te laten komen. Door de verschillende hoogtes wordt het ook weer net iets speelser.


Bestek is dan weer wel echt een praktisch stuk. Veel mensen gaan voor de simpele RVS set. Maar het kan tegenwoordig ook helemaal anders. Zoals hierboven bijvoorbeeld. Dit is dan ook wel echt een hele mooie, waarschijnlijk ook wel aan de prijs. Maar het is dan ook wel een hele speciale, zo met een wit handstuk en koperkleurig mondstuk(?).


Van deze borden kan je heel makkelijk ook een diy maken. Het maakt je gedekte tafel ook weer net iets meer speciaal.


Dit is toch een plaatje? Ik denk dat de vaas en de steen bij elkaar horen(?). Het lijkt bijna een beetje nep, met die zwevende plant en dan de ronde vaas op de steen. Super creatief om zo iets te bedenken!


Sieradenhangertjes! Hartstikke praktisch, je wilt natuurlijk niet dat je kettingen in een doosje helemaal in de knoop raken. En dat dit soort haakjes mooi moeten zijn, snap ik wel hoor. Je stelt ze als het ware een beetje te toon.Lampen zijn ook super praktisch. Je hebt simpelweg gewoon licht nodig in huis. Licht is erg belangrijk en elke lamp geeft ook z'n eigen soort licht. En dan heb ik het nog niet eens over de lichtbron. Je hebt natuurlijk ook verschillende soorten glas en/of lampenkappen. Deze hierboven geeft denk ik ook op een aparte manier licht. Aangezien het omhoog schijnt met een kap van glas. Ik ben benieuwd hoe hij eruit ziet als hij aanstaat!


Je kan het zien als een plantentafeltje voor binnen. Super leuk idee voor als je je planten wat hoger wilt hebben voor bijvoorbeeld huisdieren! Je kan in zo'n tafeltje natuurlijk ook altijd andere dingen kwijt. De opties zijn eindeloos!

Liefs,
Jeanique

No comments:

Post a Comment

Click on the picture for a better look!