6/30/16

Tropische interieuren

Groen in het interieur is wel zo goed als tijdloos. Wie zegt dat planten echt not done zijn spoort niet. Planten geven gewoon net wat meer leven in het interieur. Daarnaast zijn er ook heel veel planten met een werking, hier zal ik binnenkort een blog over posten. Ondertussen kan je ook nog even een kijkje nemen bij deze post over speciale planten!Ga voor een aantal kleine plantjes bij elkaar. Zo heb je niet een heel oerwoud maar toch genoeg groen voor dat speciale hoekje, om het net even extra uit te lichten. Als je de planten uit bovenstaand interieur weg zou halen, dan zou het een heel saai interieur zijn.

Wil je je planten showen? Kies dan een aantal kleine plantjes zoals hierboven en zet te ten toon in een mooie kast! Maakt het af met nog wat accessoires. Je kan dit hele principe natuurlijk ook andersom doen en de kast aanvullen met mooie plantjes. Het is maar hoe je het bekijkt!Als je niet zoveel plek hebt op de grond of kastjes, kan je je planten natuurlijk ook ophangen! Dit zie je superveel tegenwoordig. Het geeft zoals bij het interieur hierboven een best wel zweverige vibe. Dit komt natuurlijk ook vooral door de bohemian inrichting maar de planten zijn een soort kersjes op de taart!


Dit zie je helemaal niet vaak! Planten in de badkamer, hoe kom je erbij? Op zicht best logisch natuurlijk, zolang je er geen stoombad van maken is het prima voor je plantjes, lekker vochtig. Daarnaast lijkt het net of je je in het tropisch regenwoud bevind, maar daar moet je natuurlijk wel van houden, anders is het maar niks.


Wil je het rustig houden maar toch met een flinke eye catcher stralen? Zet dan gewoon een tropische plant op je eettafel, ben je meteen klaar! Van het bovenstaande moet je natuurlijk maar net houden. Het maakt je interieur net wat rommeliger. Maar zoals hierboven met zo'n hoog plafond, kan het voor wat fijne opvulling zorgen. 


Zoals hierboven is het natuurlijk niet echt realistisch. Dit is gewoon meer een mooie foto. Maar je kan er wel heel veel inspiratie van halen. De plant in combinatie met het roze vlak is, vind ik, geweldig! Het laat elkaar gewoon erg goed uitkomen. Zou je ook niet denken hé, groen met roze? Daarom moet je gewoon altijd even dingen uittesten!Het interieur hierboven is best wel mysterieus gefotografeerd. Je ziet in de spiegel dat er een hoop planten in de kamer zijn. Het is gecombineerd met veel wit waardoor de rust bewaard wordt. Maar het is toch ook weer een lekker knus hoekje.

Liefs,
Jeanique

No comments:

Post a Comment

Click on the picture for a better look!