4/18/16

How to show your plants off
Dit super leuke idee kwam ik op Pinterest tegen. Dit zijn allemaal poppenhoofden, omgebouwd tot een plantenpot! Je kunt ze hier kopen maar natuurlijk ook zelf maken!


Je kan ook spelen met verschillende potten en hoogtes! Zo maak je een leuk speels hoekje. Deze komen hier vandaan.Dit zie je tegenwoordig ook heel veel. Glazen bakjes met een leuk plantje erin, in dit geval cactussen! Deze kan je kopen bij Loods5.


Nog zo'n super leuke idee! Geen potten maar lijstjes. De planten droog je tussen een dik boek, dit duurt ongeveer 5 dagen. Let wel op dat je geen dikke planten of bloemen neemt met bijvoorbeeld een hard takje. Als ze super plat zijn, kun je tussen de twee glasplaatjes leggen en heb je een mooi "levend" schilderijtje. Dit soort lijstje vind je tegenwoordig ook overal, dus dat moet wel goed komen! Hier vind je meer leuke ideetjes.Planten op standaarden zie je ook overal! Volgens mij verkopen nu nog alleen de wat duurdere merken deze standaarden. Maar het zal niet lang meer duren  voor je ze in elke winkel ziet. Hier vind je nog meer trends!

Echt super snoezig dit idee. Plantjes in een (oude) pan! Ook leuk om ze op te hangen zoals hierboven. Vind hier nog meer ideeën om creatief te zijn met bloempotten.


Plantjes op een krukje, weer de hoogte verschillen zoals aan het begin. Maar er zijn hier ook bijzondere potten gebruikt, ze hebben een soort wave-achtige rand. Daarnaast is er wit zand bovenop gelegd wat een leuk effect geeft! Meer ideeën vind je hier.


De wortel van een plant op zich is al mooi om naar te kijken! En dat in zo'n mooie glazen bol. Lees hier meer over de trend.


Dit zijn bloempotten voor de stoere mens! Mooie matte grijstinten met het donkergroen van de cactussen. Deze afbeelding heb ik hier vandaan.

De hangende planten moet ik natuurlijk niet vergeten. Dit kan je ook in elke winkel kopen. Maar je kan het ook makkelijk zelf maken. De DIY vind je hier.


Op deze afbeelding zie je een hoop inspiratie! De terracotta potten zijn tijdloos, maar je kan ze ook een mooie finishing touch geven met een likje verf. Daarnaast zie je ook een een super schattig theekopje met een cactus erin. Hier vind je nog meer leuke ideetjes.

Liefs, jeanique

No comments:

Post a Comment

Click on the picture for a better look!